Tvis tilbehør

KAMPAGNE
Få for 10.000 kr. nyt tilbehør til køkken

Køber du et Tvis køkken får du lige nu 10.000 kr. til køb af lækkert tilbehør.

Når du køber nyt køkken er mulighederne mange for at lave det ekstra lækkert og funktionelt. Mange vælger et køkken med mange skuffer, og vi har forskellige typer af skuffer og indretning til skuffer. Måske du vil bruge pengene på noget ekstra lækkert indretning af dine nye skuffer. Der er også et stort udvalg af udtræksskabe, udtræksskabe er med til at give et godt overblik over dine ting. Kig ind til din Tvis forhandler, så du kan se alle de spændende mulighederne. 

Kampagnens betingelser: Du skal bestille et køkken til minimum 50.000 kr. Gælder kun nye bestillinger og kan ikke kombineres med andre rabatter. Bestilling skal ske senest 14. juli, og med levering senest 15. oktober.

Tilbehøret er halvdelen af ethvert godt hjemmelavet måltid. Sådan er det også med køkkener. Tilbehøret er i høj grad med til at tilpasse køkkenet til din smag, til de opgaver, de behov og vaner - du har, når du arbejder og opholder dig i dit køkken. 
Vores omfattende sortiment af innovativt og lækkert tilbehør er fremstillet af de bedste materialer og er - ligesom resten af dit Tvis Køkken - fremstillet på vores egen køkkenfabrik i Tvis. For så ved vi, at det rammer din smag, dine behov – og at det holder.

Kom ind og hent vores tilbehørskatalog

Tilbehørskataloget fra Tvis Køkkener viser et univers af lækkert tilbehør til din køkken og bad.

Se tilbehørskataloget her